Hegyi Tímea transzperszonális személyiség fejlesztő, életvezetési tanácsadó, life coach
Transzperszonális személyiség fejlesztő – életvezetési tanácsadó, life coach

Ki vagyok én? Egy ember. Se több, se kevesebb másnál.

Egy testet öltött szellemi lény. A problémákra megoldást kereső, cselekvés orientált ember.

Igyekszem úgy élni, hogy utolsó perceimben a “ Mindent beletettél? “ kérdésre: “ Igen “ legyen a válaszom. Az önismeret, az önreflexió segítségével kerülök nap, mint nap közelebb önmagamhoz, így embertársaim és a világ egyre teljesebb megismeréséhez is.
Teszem ezt azért is, hogy létezésemmel hozzátegyek életükhöz, és azon keresztül a világ szebbé, jobbá tételéért. Ez a kreatív, izgalmas szellemi út az, ami miatt lelkes kíváncsisággal kezdem a napom.

Hiszek a kendőzetlen őszinteségben. A cselekvés bátorságában, mely által az önbizalmam és hitem erősödik. A lélektől- lélekig való találkozások, az intimitás megélése kincs számomra, az egyik legfontosabb dolog, amiért érdemes élni.

Hogy honnan a tudásom? A számtalan hibázásomból, tévedésemből, vakságomból, mely régen életem nagy kríziséhez vezetett, s nyitott meg egy addig ismeretlen, ám mégis egy eleve elrendelt utat. Az önismeret és a spiritualitás útját.

Törekszem rá, hogy minden nap szeretettel, megértéssel, elfogadással forduljak magam felé, mert így tudok mások felé is. Figyelek, hogy időben tudjak nemet mondani és meghúzni a határaimat, ez lelki békém egyik alapja.

A hosszú évek munkája, tanulmányaim alatt megszerzett informàciót felhasználva kipróbálom, hogy működik az életemben, ebből is tanulva – élettapasztalatomnak ez az alapja.

Földi életem szerepeit tekintve, 49 éves dolgozó nő, anya, társ, barát, segítő, hobby fotós, utazó csavargó, tanító és tanítvány volnék.
Folyamatos változásban, és erre való rácsodálkozásban.