HITem van egy felsőbb hatalomban, ( univerzumban , Istenben..) mely segít és támogat, hogy beteljesítsem sorsomat és küldetésem mely túlmutat az anyagi világon. Fejlődni és szolgálni hív, sokszor nehézségek által, alázattal fogadom. Bízom a világban.
HITem van magamban, hogy rendelkezem mindazzal az erővel amire szükségem van, hogy nehézségeimet a lehető legjobban megoldjam. Ha épp nem találom, igyekszem megkeresni mert felelős vagyok önmagamért. Gondolataimért, szavaimért, cselekedeteimért. Ezek mind visszahatnak rám. Bízom magamban.
REMÉNYem abban áll, hogy utam eléri célját , hogy hitemet és bizalmamat az élet anyagi és kapcsolati szinteken manifesztálja nap mint nap. Nyitott vagyok rá, hogy észrevegyem.
SZERETETem pedig az elfogadáson keresztül áramlik, mely nem azonos a belenyugvással. Az elfogadással nyílik meg az a lehetőség , hogy megtaláljam nehézségeimre azt a megoldást ami mindenki javát szolgálja. Igyekszem megismerni, elfogadni és így szeretni magam- tökéletlenségemben -mert csak ez vezet mások megértésèhez , megismerésèhez és szeretetèhez.
Az önismeret útját járom,
tökéletlenül vagyok tökéletes , egyedi, isteni létező.

Kategória: Blog