Nem érted? Mondom: spiriegotuning.
Ja, én így nevezem.
Mondatai a következők ( többek között ):

  • Meg tudod csinálni, csak akarni kell!
  • Nincsenek akadályok, csak küzdj!
  • Bármit elérhetsz!
  • Határ a csillagos ég!
  • Csak a cél a lényeg, eléred!

Nos nem folytatom. Tudod mi a gond? Hogy nem mükszik !Hétvégi kurzus, lendületes előadó( naná, gyúrt rá rendesen), magával ragadó, feltölt… Jessz ! Ha ő képes rá, én is!!! Ez mondjuk vasárnap. Szerdán barátom pedig már megint a kakiban ücsörögösz, lendület sehol. Mondjuk nem baj mert szombatra már van jegyed egy másik előadásra.

  • “Lóvém van, időm is… “

Na, képzelj el egy polipot. Hát így mükszik az èleted. A felszínen, a víz felett lebegnek a mondatok, csábítón, a napfényben ragyogva… Te pedig a víz alól, csápjaiddal próbálod befogni és bekebelezni, nyújtózkodsz nagyokat, igyekszel a magadévá tenni, a mélybe húzni, hogy emelkedhess néha.
Tested tömege, fénytől alig megvilágított létezésed alig reagál, a felszínhez csak néha jutsz…
Leszakadt énrészeid, blokkjaid, traumáid, feldolgozatlan csalódàsaid és veszteségeid ólom súlyként, a legváratlanabb helyzetekben rántanak vissza,s egy idő után talán rájössz, hogy csápjaiddal nem nyújtózkodni kéne… pont ellenkezőleg . Magad felé fordítsd , öleld át magad, nézd meg ki van a víz alatt.

A gyakorlatban, az életben csak az működik, amihez személyiség szinten is felnőttünk. Vágyakozni és akarni lehet. Ennél több,nem is lesz belőle.
Az önismereti munka segítség kérés mellett az egyetlen megoldás arra, hogy tudati szinted növekedésével eljuthass a valódi spiritualitáshoz, mely nem lebegés és önámítás hanem a belső szabadság megéléseéből fakadó örömteli érzés. Lényege az, hogy ez valóban a tied és bármilyen nehéz élethelyzetben vissza nyúlhatsz hozzá. Nem kívülről jön, nem kell hozzá nyújtózkodni, bármelyik pillanatban megkaphatod, mert benned van.
Aki mindig csak a könnyebbik utat akarja választani, és kiskapukra játszik, az egész életétben menekülni fog.
Te döntesz.

Kategória: Blog